Van 24/03 tot 28/03, profiteer van 25% korting op ALLE

Uw Brico du Basilix heeft een make-over gekregen :

Van 24/03 tot 28/03, profiteer van 25% korting op ALLE

Loyalty kaart in de hand, ga naar uw Basilix Shopping Center's Brico vanaf donderdag 24/03! Een VERRASSING verwacht de eerste 1.500 klanten !

Als u klaar bent met uw schoonheidscheck, biedt uw Brico du Basilix u al uw producten aan met 25% korting met de Mon Brico kaart! Enkel geldig in uw Basilix Shopping Center van donderdag 24/03 tot maandag 28/03.
Heb je nog geen klantenkaart? Geen paniek! Haal uw gratis Mijn Brico of Mijn BricoPlanit kaart op in uw Brico App of in de winkel.

Bent u van plan wat werkzaamheden in uw huis of tuin uit te voeren? Moet u sommige van uw oude gereedschappen vervangen? Of mist u gewoon een instrument dat uw leven ongelooflijk gemakkelijk maakt? De kans is daar in uw Basilix Winkelcentrum Brico.

De lente aan onze deur staat, laten we het op de best mogelijke manier verwelkomen. Het is de perfecte tijd om een oase van rust te creëren voor de zonnige zomer die voor ons ligt. Nadat u uw terras of gazon hebt opgeruimd, kunt u een tuinhuisje of een veranda bouwen en deze aankleden met nieuwe tuinmeubelen. Ideaal voor een zomer in de zon! 

Meer info ?

https://www.instagram.com/basilix_shopping_center/

&

https://www.brico.be/?

Leave a Comment

Uw Basilix is ​​gesloten op zondag en feestdagen. Hieronder vindt u het schema voor het openen van zondag.

Opening op zondag :
Uw Basilix opent zijn deuren van 11.00 tot 18.00 uur:

Uitzonderlijk uurroosters :