Basilix Shopping krijgt een nieuwe look!

Als je een regelmatige Basilix-klant bent, heeft u de laatste tijd zeker enkele kleine veranderingen  opgemerkt in jouw Shopping...

Om haar klanten tevreden te stellen en haar imago nieuw leven in te blazen, heeft BasilixShopping Centrum besloten een grootscheeps renovatieplan uit te voeren. De werkzaamheden zijn in april 2020 begonnen en zullen eind 2021 zijn afgerond. Genoeg om dit winkelcentrum, dat in 1984 werd geopend, nieuw leven in te blazen!

 

Deze renovatie gaat gepaard met een nieuwe grafische identiteit met moderne en digitale communicatie.

EERSTE FASE: HET INTERIEUR                                                         2e KWARTAAL 2020

1 / Schilderwerken       

Een verjongingskuur zou niet bestaan zonder een mooi laagje verf ! Deze fase werd uitgevoerd in april 2020

 

2 / Verlichting                         

In een benadering van duurzame ontwikkeling zal de volledige verlichting worden vervangen door moderne LED-ververlichting. Sommige van de lampen zijn al in het eerste kwartaal van 2020 geïnstalleerd. Je vindt ze aan de ingang aan de Brico zijde. Kijk omhoog en ontdek !

3 / Roltrappen                                     

Om de doorstroming in het shoppingcentrum te verbeteren worden er 8 nieuwe roltrappengeplaatst. De oude worden vervangen en enkele worden zelf verplaatst.

 

4 / Panoramische lift                                             

Eind 2020 wordt er een nieuwe panoramische lift gebouwd, zodat u kunt profiteren van eenvlotte verbinding tussen ondergrondse parkeerverdiepingen, de commerciële ruimten en de dakparking.

 

TWEEDE FASE: DE BUITENZIJDE                                                    3e KWARTAAL 2020

1 / Gevelpartijen                   

Om de facelift compleet te maken worden de 3 gevels volledig vernieuwd.

2 / Uithangborden                               

Geen uithangborden meer met het oude logo! We maken plaats voor nieuwe exemplaren en een nieuw logo!

 

DERDE FASE: HET DAK                                                                           GEDURENDE 2021

Daar ook Basilix Shoppingcentrum wil meewerken aan een betere planeet wil jouw nieuwe Basilix Shopping Centrum investeren in ecologie. Daarom zijn er werkzaamheden gepland voor de ontwikkeling van het dak, die nu enkel plaats biedt voor parking.

Enkele toekomstige projecten omvatten een hangende tuin met een moestuin, een terras ontworpen om te profiteren van het zonnige weer, een parkeerplaats voor het delen van auto's...

 

De renovatie zal in 2021 worden voltooid met de herinrichting van het dakterras waar buiten parking voor klanten andere mooie projecten worden ontwikkeld.​ U heeft begrepen dat er veel mooie projecten komen. Als je niets wilt missen van jouw nieuwe Basilix Shopping Centrum en de veranderingen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

 

Wil je ons helpen om jouw droom-Basilix te bouwen? Beantwoord dan onze enquête van 10/08  tot 30/08/20 en probeer 250 euro te winnen om nog meer te Shoppen!

 
  • Blanc Facebook Icône
  • Blanc Icône Instagram

Addres:

Avenue Charles Quint 420 

1082 Bruxelles

0032(0)2 468 03 00

Wil je Basilix nieuws ontvangen?

© 2019 SLANTED MEDIA

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon