🎄 Kerst in Basilix Shopping Centre : het programma is onthuld! 🎁 

Elke dag zal er iets te geven zijn, met een adventskalender voor iedereen, feestelijk entertainment, kerstchalets en nog veel meer. Kortom, geniet van Basilix Shopping Center om het jaar in stijl af te sluiten. 

We zien je graag in het Basilix Shopping Center om je kerstcadeaus te vinden in je favoriete winkels en om te genieten van de kerstfestiviteiten in het Basilix. 

KERSTKUNSTENAARS  

Ook dit jaar biedt het Basilix Shopping Centre een aantal ambachtslieden een plek in het hart van het winkelcentrum om hun specialiteiten te verkopen. Deze omvatten : 

SKURA  

Deze kortstondige boetiek biedt een breed scala aan artikelen, waaronder stenen kachels, traagschuim kussens, rugmassages en een selectie gadgets. Het chalet onderscheidt zich door zijn kwaliteitsproducten, met gemiddelde prijzen tussen €40 en €50, terwijl het een attente klantenservice garandeert. 

CANDY POP  

Candy Pop nodigt je uit om een wereld van snoep te ontdekken met een verscheidenheid aan typisch Amerikaanse snoepjes, leuke spelletjes, goodies en een grote collectie bord- en spelspellen. Met prijzen die variëren van €2 tot €100, biedt de winkel de mogelijkheid tot speciale bestellingen en vernieuwt hij regelmatig zijn voorraad. Je vindt ze op sociale netwerken: [Facebook] 🍭, [Instagram] 📸, [TikTok]🎵 of op hun website [candypop.be] 🍬. 

DROOG FRUIT  

Deze chalet neemt je mee naar een unieke smaakervaringmet zijn selectie Japans en Thais gedroogd fruit, perfect voor een gastronomische pauze of als dessert. Deze zelfgemaakte producten of producten rechtstreeks geïmporteerd uit Thailand en Japan, met een gemiddelde prijs tussen 10 en 20 euro, weerspiegelen een echte authentieke culinaire traditie.  

RILLAERT RAPHAELE  

Op zoek naar winterartikelen? Rillaert Raphaele presenteert een exclusieve collectie sjaals, poncho's, wintersokken en tassen. Deze unieke items, met een gemiddelde prijs van €15, zijn ontworpen voor fans van originele accessoires die op zoek zijn naar een onderscheidende touch. 

KRISTAL LASER  

Cristal Laser biedt een gepersonaliseerde ervaring met zijn kristallen creaties en foto's op kristal. Deze winkel biedt unieke, aanpasbare producten, met gemiddelde prijzen van €35 tot €439, waarmee je unieke, persoonlijke herinneringen kunt creëren. 

ENTERTAINMENT IN OVERVLOED 🎉🎻 🎅 

In het Basilix Shopping Centre worden de hele maand december allerlei evenementen georganiseerd. 

Ontmoet de kerstman, de sneeuwbalvrouw en beleef de Basilix Kerstparade.  

📅 Wanneer? 

  • Zaterdag 16 december: bezoek van de kerstman (13-18 uur) en de sneeuwbalvrouw (14-17 uur)  
  • Zondag 17 december: bezoek van de Kerstman (13-18 uur) 
  • Woensdag 20 december: bezoek van de kerstman (13-18 uur) 
  • Zaterdag 23 december: bezoek van de kerstman  
  • Zondag 24 december: vioolvoorstelling (12u - 13u30 en 15u) 

🎁 EEN TE GEKKE WEDSTRIJD 

 Dit jaar lanceert Basilix een grote fysieke adventskalender!  

Doe elke dag in december, van de 1e tot de 24e, mee aan ons geweldige kerstspel en probeer ongelooflijke cadeaus van onze partners te winnen. 🛍️  

Hoe kun je meedoen?  

  • Ga naar onze kiosken in het Basilix Shopping Centre. 
  • Klik op het vakje van de dag 
  • Schrijf je in en waag je kans om fantastische cadeaus te winnen! 
  • Als je wint,ontvang je een bevestigingsmail. Iemand van het Basilix Shopping Center zal contact met je opnemen om een afspraak te maken om je cadeau op te halen.  

*Een deelname per persoon per dag.  

Wie zijn de partners en wat kan ik winnen?  

Er zijn heel veel prijzen te winnen, waaronder cadeaubonnen, sieraden, voetbalkaartjes, cadeaupakketten en goodies. Onze hartelijke dank aan al onze partners: 

Mayerline    Hunkelmoller   Proximus    Multipharma   Cricket&Co    Valentino chocolatier 

Muller maroquinerie   USG Foot    Casa    Hema    Brico    Cassis     Andy&Jeff 

Mattuvu   April     Paprika     Di     Kruidvat    Basilix    Twice A Nice    Venizi 

Bereid je voor op een uitzonderlijke laatste maand van 2023 met Basilix Shopping Center!  

Met magische ontmoetingen met de kerstman, een spetterende parade en betoverende melodieën wordt Kerstmis in Basilix Shopping Center episch! 🎅🎄✨ 

Leave a Comment

Uw Basilix is ​​gesloten op zondag en feestdagen. Hieronder vindt u het schema voor het openen van zondag.

Opening op zondag :
Uw Basilix opent zijn deuren van 11.00 tot 18.00 uur:

Uitzonderlijk uurroosters :