Basilix

basilix shopping center

Wil jij een handelaar worden in Basilix Shopping Center?

Etre commerçant dans ce centre commercial offre de nombreux avantages : visibilité, facilité d’accès, parking gratuit, clientèle fixe… Par ailleurs, les rénovations entreprises depuis le début de l’année 2020 ne cessent d’insuffler une seconde vie à ce centre commercial qui n’a pas fini de vous surprendre. Envie de rejoindre l’équipe ?

basilix shopping center

Enkele cijfers

0
jaar
0 M
tevreden klanten
0
merken

Het shoppingcenter Basilix bestaat al sinds 1984, dus het was tijd voor vernieuwing!

De naam is ontleend aan de Basiliek van Koekelberg, vlakbij het shoppingcenter, dat in de Brusselse gemeente Sint-Agatha-Berchem ligt.
Op een oppervlakte van bijna 35.000 m2 bieden wij meer dan 40 merken in mode, beauty, accessoires, multimedia, diensten ... Enkele van onze merken: H&M, MediaMarkt, Casa, Di… Een volledig overzicht vind je op de pagina Winkels. Ons shoppingcenter biedt ook allerlei eetgelegenheden, zodat je er echt een ontspannen uitje van kan maken.

Een tevreden klant is dé prioriteit van het nieuwe Basilix. We willen je zo goed mogelijk van dienst zijn en onze maatschappelijke rol opnemen in een wereld die continu verandert. Daar werken we elke dag aan, met nieuwe diensten, unieke partnerships, boeiende evenementen en spannende wedstrijden, zodat Basilix echt het Basilix van je dromen wordt!

Het is nooit leuk om je te moeten haasten als je aan het shoppen bent. Daarom heeft Basilix Shopping Center ruim 2000 gratis parkeerplaatsen die je kan gebruiken. Er is een ondergrondse overdekte parking met twee verdiepingen, een buitenparking bij de Brico en een parking op het dak. Ben je niet goed te been, dan kan je gebruik maken van de gereserveerde parkeerplaatsen voor mensen met beperkte mobiliteit. Kies wat voor jou het handigste is!

Zondag gesloten

H&M
Elke dag 10u-19u30

Mediamarkt
Elke dag 10u-19u30
Vrijdag 10h-20h

Delhaize en Brico
Maandag tot zaterdag 8u-20u

Winkels
Elke dag 10u-19u30
Vrijdag 10h-20h

Multipharma
Elke dag 10u-19u30
Vrijdag 10h-20h

Press Shop
Elke dag 9u30-19u30
Vrijdag 9h20-20h

Ons shoppingcenter in Brussel is toegankelijk voor mensen met een beperkte mobiliteit. Basilix heeft een toilet en gereserveerde parkeerplaatsen voor mensen met een beperkte mobiliteit.
Hulp nodig bij je verplaatsing? Wij hebben rolstoelen ter beschikking die je op eenvoudig verzoek kan gebruiken. Indien nodig, helpen onze medewerkers je met plezier verder. Spreek hen gerust aan.
En om nog gemakkelijker je weg te vinden in Basilix, is er een nieuwe centrale lift met panoramisch uitzicht. Die is er speciaal voor jou!

Basilix in het nieuws

Wil je onze persberichten lezen? Of de interviews van onze teams bekijken? Die vind je allemaal op onze pagina Pers.

Newsletter - Word lid van Basilix !