Digitale week : Winkelcentrum Basilix wordt Instagrammable 📸

Het is eindelijk mei en we zijn verheugd om een gloednieuwe campagne aan te kondigen bij Basilix Shopping Center : Digital Week ! 

Van 8 tot 20 mei wordt shopping omgetoverd tot een Instagram-paradijs, waar je jezelf kunt filmen en fotograferen in unieke settings. Stel je een gigantisch zonnebloemveld voor, een vintage autogarage of een Londense telefooncel - het is er allemaal om je creativiteit op los te laten !

En als klap op de vuurpijl is er op 20 mei een Tiktokeuse aanwezig om je te helpen bij het maken van prachtige video's. Aarzel dus niet en kom naar deze onvergetelijke dag!

Maar dat is nog niet alles! We hebben ook een aantal spannende evenementen om u na de Digitale Week te vermaken. Op 27 mei komt Bsport een cursus boogschieten geven aan alle klanten van Basilix Shopping Center. Dus als u uw benen wilt strekken voordat u gaat winkelen, is dit de perfecte gelegenheid voor u!

Bovendien vieren onze Cassis en Parpika winkels hun respectieve verjaardagen, en zij bieden je waanzinnige kortingen tot 6 mei. Mis deze unieke kans om te besparen op uw favoriete merken dus niet!

Oh, ik vergat bijna om jullie nog een geweldig nieuwtje te vertellen! We bereiden een grote wedstrijd voor op onze sociale netwerken, met een geweldige prijs om te winnen! Blijf onze Facebook en Instagram pagina's volgen.

Of u nu van winkelen, fitness of fotografie houdt, er is deze maand voor elk wat wils in Basilix Shopping Center. Mis deze kans niet om te winkelen, plezier te maken en blijvende herinneringen te creëren.

Wilt u op de hoogte blijven van de volgende evenementen, de laatste trends, de beste promoties, de nieuwe producten of de openingszondagen? We zien u graag op onze Instagram of onze https://fr-fr.facebook.com/Basilix/.

En voor nog meer informatie, aarzel niet om u te abonneren op onze nieuwsbrief: www.basilix.be

Voor een geslaagde winkelervaring is de parkeerplaats van Basilix Shopping Center 7 dagen per week GRATIS!

We kijken er naar uit u te zien bij Basilix!

1 thought on “La Digital Week : le Basilix Shopping Center devient instagrammable 📸”

Leave a Comment

Uw Basilix is ​​gesloten op zondag en feestdagen. Hieronder vindt u het schema voor het openen van zondag.

Opening op zondag :
Uw Basilix opent zijn deuren van 11.00 tot 18.00 uur: